vlina80 Creative Commons License 2009.12.18 0 0 1891

Nem baj az, hog yitt írta le a gondolatait, mert van néhány dolog , ami szerintem mindenkire tartozik.

Burokban élnék? Lehet. Az én generációmnak nem feladata ítélkezni, de felteheti a kérdéseket, melykeet a nálunk idősebbek nem tesznek fel, mert maguk is kompromittálták magukat.  

Másrészt ha ön belemegy abba a komrpomisszumba, hogy ma sem lehet mindent megkérdezni, szíve joga. Szerintem pontosan ez az attitűs tartja fenn a régi viszonyokat, a korrupciót, a protekciót, és így tovább. Én ebben nem vagyok benne. Nekem még soha nem mondták, hogy mit nem kérdezhetek, vagy ha valaki mégis megszabta volna,az az interjú nem készült el. Régebben rúgtak ki egy kicsi televíziól azért, mert olyat kérdeztem, ai valakinek nem tetszett. És egy pillanatra sem bánom. Továbbra sem hiszek ebben az elhallgatósdiban. 

A levele többi része meglehetősen szubjektív, hiszen nem szereti az én stílusomat. Ön egy olyan műsort látna szívesen, amelyből a kérdezőt kivágják. Ilyen is van, az is egy technika, többnyire forgatott és vágott. De ez nem a Záróra. Úgyhogy ezen tényleg nem segíthetek. Azt meg csak sajnálom, hogy Ön úgy látja, hogy ez egy könnyen jött sker pusztán a meghívottak miatt, mert én tényleg úgy hiszem, hogy egy beszélgetés milyensége nagyon sok dolgon múlik, és mindenképpen két félen , de ezen nem fogunk összeveszni, hiszen alapvetően máshogy látom, ráadásul régebben ugyanezen topikon volt már erről egy nagy vita, hogy a műsorvezető legyen csöndben és csak hallgatni van jelen, vagy irányítson egy beszélgetést. Én az utóbbit próbálom, néha jól, néha meg nem jól.

alinda

Előzmény: Ewi26 (1887)