aril brikha Creative Commons License 2009.12.17 0 0 208
remélem figyelted, jó kis végjáték volt. :)
a vége előtt 2mp-cel majdnem felrobbant az Orleanais edzője, sportszerűtlen hibát reklamálva. egyébként igaza volt úgy érzem, noha így is sikerült nyerniük.

ez volt első győzelmük a csoportjukban.

Partizan az első negyedben vezetett már 7 ponttal is.
a második elején feljöttek a franciák, egyenlítettek, de pár pontos előnyüket tartották a szerbek.
a meccs jelenete ekkor jött: Partizán szerzett egy labdát, a ziccere törő játékos dobását, a 2. védőhullámban érkező védő (Dobbins) a palánkra nyomva blokkolta, az ellentámadásból Banks bevert egy triplát. ezzel fordítottak is, s mivel a Partizan kissé összezavarodott, 5 pontos előnnyel mehetett pihenni az Orleanais.
a harmadik negyedben, egészen 12 pontig növelték az előnyüket, azonban az utolsót nagyon rosszul kezdték, majd 6 perc elteltével mindössze 2 pontot sikerült elérniük, azt is büntetőkből. eközben visszavette a vezetést a Partizán, viszont az izgalmas végjátékban alulmaradtak.

a nap szopásának birtokosa azonban én lettem, mivel az eredeti - hazai győztes tippemet, közben vendégsikerre módosítottam. ez azért is különösen bosszantó, hiszen ha jól láttam, csak én tippeltem a franciák győzelmére. aztán meg én sem. :/
megérdemeltem, és persze az Orleanais is a győzelmet... :)
Előzmény: aril brikha (207)