szaki_pali Creative Commons License 2009.12.17 0 0 6559
a hordót természetesen mossad ki ne legyen seprő benne. nem kell kénezned. ha tudod mérj ként a borodban. ha múltkori alkalommal kéneztél akkor valszeg most nem kell a bort kénezni.

azon gondolkodtam az előbbi hsz után, hogy azonnal beleírjam, hogy a türös helyett használj mást ne azt (csakhátugyemit merthogy fehér meg vörös van keverve?!)

most legyek okos! legyen próba cseresznye, próbáld meg használni magasabb dózisban (a rajta lévő előírást tekintve) a tükröst. ha nem használ akkor legfeljebb váltassz. egyebekben arra gondolok, hogy ha csemege szőlőd van (fehérként) akkor az kavarhatott be.

A fajtákat meg a mennyiségeket is ide írhatnád! nem igazán értem a rose jelleget, tán úgy hogy a vörösbor erjesztési technológiát alkalmaztad és a fehéret a tetejére szedted? esetleg összeöntötted a két bort?
Előzmény: Napoleon73 (6558)