Úgy látom a játékosok kb kétharmada ilyen "lúzer", szal igen, mindig ilyenekkel akadok össze. Eddig úgy 15-20 runt mentem LFG toolal. Mind sikeres volt és viszonylag wipementes is, de olyan csapat ahol mind az 5 ember kifejezetten jól teljesített csak 1 vagy 2 volt. Az esetek felében meg 2-3 nagyon rossz ember is bekerül egyszerre, 1200 dpses hunter, aggrót nem tartó tank, ilyesmi. Ezek nagyon meg tudják nehezíteni illetve lassítani a runt. Ha még mindig mindenki nagyrészt kékben lenne mint 1 évvel ezelőtt, iszonyatos wipe fesztivál lenne az LFG csapatok túlnyomó többsége. Majd amikor mindenki friss 85ös lesz és mennek hcbe az emberek, figyeljetek meg a szopásmennyiséget :)
A heti raid is jó volt, Malygos. Eleve rettentően rühellem én azt, de valahogy rávettem magam egy 10fős verzióra. Az első csapat 2 wipe után oszlott, mert tök reménytelen volt. 3 DPS 2K alatt volt, valahol a tank körül. Replenish nem volt. Healeltem én discként, meg 2 holy pala akik együtt nem toltak annyit, mint én az absorbjaim NÉLKÜL. Ami ugye a healem kb fele. Sparkokat nem kezelték, vagy ha mégis lelőttek egyet, csak a DPS fele állt bele... Kurvára figyeltem, mert PI-t akartam tenni egy kaszterre amint beleáll, de ilyen nem történt :) P2ben szerintem páran nem álltak a buborékokban, mert ott is elfogyott több ember azonnal. P3-ban azonnal meghalt a fél raid.
A második csapat sokkal jobb volt, ha kiosztották volna előre ki healel p3ban, 1shot lett volna. Ezért félek a pugoktól, sose tudod melyik alma rohadt :)
Nagy kedvencem az is amikor random csapat hc OK-t kapja és valamelyik szupergéniusz kiugrik az instából felvenni a napi timed questet :D
"wtf I'm in Dalaran lol"
Valamint ugyanígy random HCban a:
"please summon me"
...