sys4096
2009.12.17
|
|
0 0
50355
|
Napló lapozása: |<< << < [1339/1339] > >> >>|
Szakács Béla
2009. 12. 17. csütörtök, 08:57:06 óra
Kedves Naplóm!
Ideállis termetű hó örvendeztette meg a debreceni eberiséget, illetve máshol is. Tegnap délután amikor jöttem haza, hoztam is Citromkának egy gombóc havat. Illedelmesen elnyalogatta és örült neki. Ma még több esett és a tömegközlekedésnek ez nem a barátja. Reggel közel 3 perccel később jött a villamos mint szokott. De én ettől függetlenül örülök, hogy végre havas karácsonyunk lesz, mert igazából igy tud kiterebelyésedni a karácsony. Hétfőt veszem meg a fenyőfát, mostmár kb 97 %-ban eldöntöttem, hogy hol. Törpe méretűt veszek 3000-ft-ért. Mondjuk remélem hétfőre olcsóbb lesz, legalább 250 forinttal.Az ajándékok szinte mindegyikét megveszettem. Már csak csomagoló papir kell, meg fényesmadzag. Egyébként ma 11.00-kor megdobáljuk a hölgykollégákat. Már szerveződik az attrackció. Endre egy fémvödörben hoz fel havat és akkor rajtaütésszerüen jön a fedett pályás hógolyózolás. Lesz sikongatás illetve a nemteccés kihangsulyozása a hölgyek tekintetében. De ez már hagyomány. Szerintem nekik lenne szomorúság, mert titkon vágynak rá. Még Klaudia is. Utánna tanulmányozom az internetet, mert a Civishirnek.hu készitek egy tudományos alaposságu irásblogot a hálapénzről. Igen komoly munka lesz. |
|