fecoarendas
2009.12.16
|
|
0 0
276
|
Hellotok! Ismét én és sajna a problémám még nem változott. Kicsit részletesebben leírom hátha nem voltam érthető vagy csak én nem értetem mit kell tenni. Jelenleg a 14-s verziót tettem fel. Mint szokásos van a 3 fül az importálás,szerk. és a rögzítés. Az importálásra ha megyek a követketőket ajánlja fel. Hp webcam (a laptopban ami van kamera ) DVD blu ray illetve még egyébb eszközök (Itt a meghajtók találhatók).Na mármost nekem a 10-s verzióban még megjelent ezek mellett egy pctv e-330-s tv kártya is amit ha kiválasztottam és összekötöttem a kártyát tudtam felvenni pl videóról. De a 12-s és a 14-s verziónál már nem jelenik meg és ezt nem értem hogy miért van. Már próbáltam a gyártótól is kérdezni de ott csak annyit mondtak hogy telepítsem újra ami persze nem használt. Megtettem a driverrel is és a programmal is.Ráadásul teljesen friss windowsra telepítettem előszőr. Ezekután már nem tudom mit tegyek.Lehet hogy vissza kéne raknom az xp-t és a 10-s verziót de azt nem nagyon szeretném mert már kicsit unom mostanában ezt a sok telepítést elég sok problémám volt a géppel :(. Esetleg valami javaslat? A segítséget előre is köszönném |
|