szimizso1 Creative Commons License 2009.12.15 0 0 10897

Igaz, most nem akartál szembeszállni. Elnézést kérek! Azért valljuk be, hogy szoktál ilyesmit csinálni:-)

Más. Nekem elsősorban nem azzal van a gondom, hogy különböző klónokat, és szoftvereket hasonlítgattok össze, és erről leírod amit gondolsz. Ez így rendben is volna, ha mindig ugyanazon a hangfalon, és ugyanazzal az erősítővel tennéd! Én azt gondolom, hogy minden egyes "láncszem" csere nagyon is befolyásolja az eredményt, és a nem kellő ideig hallgatott mintáról is kialakulhat, hogy jó, vagy nem jó a hangja szerinted. Jó példa volt erre a múlt szombaton meghallgatott Fassang László koncertje. Egy Ecolette hangfalról ment a Hammond C3, aminek első hallásra nagyon tetszett a hangja. Kb. egy óra múlva kezdett kialakulni a véleményem, hogy miért nem úgy szólt, ahogy elvártam volna. De fordítva ugyan ez történt a Lacival is,amikor nálam próbálta ki a leendő lezlijét. Neki akkor az Echolettől elvárt megszokott hang hiányzott az enyémből. Később Neki is megváltozott a véleménye, amikor a saját hangszerével sikerült megszólaltatnia a lezlimet a megszokott helyen. Gondolom nem véletlenül fog holnap ezzel koncertezni:-)

Szóval, -mint említettem már- kevésbé volnának zavarók a kritikáid, ha nem kijelentenél dolgokról valamit, hanem a "szerintem" véleményedet. És nem utolsó sorban érdemes lenne arra törekedned, hogy etalonnak számító cuccon teszteljetek. Ne zsebrádión, és ne nagyteljesítményű kültéri hangfalon. Nincs értelme.
Egyébként meg azt írsz ide amit akarsz..

Üdv. M.
Előzmény: djuice (10886)