Igaz, most nem akartál szembeszállni. Elnézést kérek! Azért valljuk be, hogy szoktál ilyesmit csinálni:-)
Más. Nekem elsősorban nem azzal van a gondom, hogy különböző klónokat, és szoftvereket hasonlítgattok össze, és erről leírod amit gondolsz. Ez így rendben is volna, ha mindig ugyanazon a hangfalon, és ugyanazzal az erősítővel tennéd! Én azt gondolom, hogy minden egyes "láncszem" csere nagyon is befolyásolja az eredményt, és a nem kellő ideig hallgatott mintáról is kialakulhat, hogy jó, vagy nem jó a hangja szerinted. Jó példa volt erre a múlt szombaton meghallgatott Fassang László koncertje. Egy Ecolette hangfalról ment a Hammond C3, aminek első hallásra nagyon tetszett a hangja. Kb. egy óra múlva kezdett kialakulni a véleményem, hogy miért nem úgy szólt, ahogy elvártam volna. De fordítva ugyan ez történt a Lacival is,amikor nálam próbálta ki a leendő lezlijét. Neki akkor az Echolettől elvárt megszokott hang hiányzott az enyémből. Később Neki is megváltozott a véleménye, amikor a saját hangszerével sikerült megszólaltatnia a lezlimet a megszokott helyen. Gondolom nem véletlenül fog holnap ezzel koncertezni:-)
Szóval, -mint említettem már- kevésbé volnának zavarók a kritikáid, ha nem kijelentenél dolgokról valamit, hanem a "szerintem" véleményedet. És nem utolsó sorban érdemes lenne arra törekedned, hogy etalonnak számító cuccon teszteljetek. Ne zsebrádión, és ne nagyteljesítményű kültéri hangfalon. Nincs értelme.
Egyébként meg azt írsz ide amit akarsz..
Üdv. M.