ozjo Creative Commons License 2009.12.15 0 0 10892
Ez a felvétel időtől időre feltűnik a topikban, valóban csodálatos, de sokszor volt már.

Én nem tartom sértőnek a Djuice kolléga vizsgálódását és eredményeit, másabb felhasználói terület másabb zenészei így látják, pontosabban hallják, és érdekes a szoftver klónokat is egymáshoz hasonlítani, s amint írja az eredeti csoda élő hangja elkerüli őket, de azért van az embernek egy "eredeti" Hammond képe, ami a szívéban dobog, pontosabban szól, a stílusa pedig az életkorából ered, szerintem nem sértő. Örülök neki, hogy vissza-visszatér a klónháború, mert mindig tanul belőle valamit az ember. Azt meg már régen leszögeztük, hogy a klónok használata "kényszermegoldás", mert van akinek nincs eredeti, és van aki nem tudja elcipelni magával az eredetit. Én is hallottam a Tehtube szaktárs saját megoldását élőben, merem állítani ott van a csúcson a klónok között az is, én is néha használom a B4 II-t, nekem -de biztosan a saját rendszerem miatt- a kezdeti hurrá optimizmusom alább hagyott, nálam a magasabb fekvésben élesen kiemel (miért???) persze dögös az is és a soha el nem készülő játékasztalom alapjául szántam. A próbákon pedig a matuzsálem WLM-et nyűvöm kis torzítással, és ELKA lacival, néha egészen jól szól, persze mellé nem szabad eredeti hangot tenni, mert akkor kilóg a lóláb.
Előzmény: djuice (10887)