papsza Creative Commons License 2009.12.14 0 0 21
Hmm... Mintha azt olvastam volna, ha onkenteskedni megyek, akkor egy indian csaladdal leszek, ok adnak enni, es lesz hova behuzodni eso elol/ejszakara, cserebe segitek nekik abban amiben kell.

Azt ertem, hogy a hazepitos projektben hazat kell epiteni, es ha "rakni kell a teglat", akkor nincs mese, de hogy azt a hazat kell megepiteni, amiben majd alszom.... tehat mig az elkeszul, addig jaguarok kozott alszom, kicsit tul izgalmas. A bakancsomba maszo trantulakrol/skorpiokrol nem is beszelve.

Egyebkent egy atlagos sapadt europai nem keszul ki a dszungelben? Ugy ertem, egeszsegileg, mivel olyan dolgokkal fog talalkozni a szervezete, amiket meg sosem latott azelott. Gondolom "modern" orvoslas a kozelben sincs, vezetekes viz/villany hijan, de azert gondolom a indianok tudnak ellenszert kesziteni a pok es minden egyeb merges maras ellen, ugye? Moszkitokrol rogton a malaria ugrik be, azzal mi a helyzet kozep amerikaban?

Gondolom a higienia sincs a csucson. Nem az angol wc hianyara celzok, mert az egy godorrel es egy palmalevellel elintezheto, de gondolom azert szappan van, ugye?

Ja igen, fotozni en is mennek szivesen, de vagyok hivatasos, de ez nem feltetlenul kizaro ok.

Biztos lesz meg szomenesem, egyelore ennyi ugrott be.