István Gyuri Creative Commons License 2009.12.14 0 0 33679

setra415HD:  ha jól tudom - nem a volánok tartják "karban", ők csak egy "szolgáltatást" vásárolnak.

És elfogadják ezt a szolgáltatási színvonalat, sőt, a honlapjaikon ajánlják keresőként?

A több tucatnyi diák részére akik Vácra járnak suliba nyilván javult

Egy részének nem kell átszállnia (csak az Aszódról induló busz megy tovább - a menetrend szerint).

Az érintett települések területi lefedettsége szintén javult.

Közös bérlet hiányában ez pl. Galgamácsa-Aszód között pl. romlást is jelent, meg egyébként is igen alacsony a "lefedettség", különösen hétvégén nincs színvonalas kínálat (hol is van a khem honlapján beharangozott 9 új buszjárat? Ja, hogy az csak hauka volt?). A borzasztó gyenge helyett a nagyon gyenge teljesítmény is előrelépés, biztos lehet belőle szép prezentációkat is gyártani, és vannak vezetők, akik ezt el is fogadják.

Carpy: Játszd végig, és magadtól is rájössz mik azok.

Hidd el, magamtól is tudom. Csak ez azt jelenti, hogy eddig a vasút tudta ezt is, azt is biztosítani. Most van helyette egy "hatékonynak" nevezett "szolgáltatás", ami nem tudja. Sikeres előrelépés. Növeltük az integrációt, széles körű szakmai egyeztetéssel készült, szinte tökéletes és hatékony meneterend és hasonló hazugságok.

Engem mondjuk az érdekel igazán, hogy hatékonyabb lett-e.

Szóval, az nem számít, hogy gyengébb lett a szolgáltatás. Szép szemlélet, látszik is a volánok menetrendi kínálatán az egész országban.

Egyébként mondd már meg, hogy mekkora az a nagy hatékonyságjavulás, amit el lehetett itt vagy más vonalakon érni? Mennyiért hajtod itt magad?!

Mert szerintem annál 10-100-szorta többet el lehetne érni úgy, hogy közben még a szolgáltatási minőség is tudna javulni. Ja, csak ehhez némi, nem felszínes vasúti ismeretekre is szükség lenne... Azt pedig csak hosszú évek alatt lehet megszerezni - de ezt a fáradságos időszakot sokan ki hagyták és egyből döntéshozó pozícióba kerülnek, aztán az eredményt láthatjuk.

Papíron 40 milliárdos spórolás (mellette 40+48 milliárdos hitelfelvétel.... Romló szolgáltatási színvonal...).

Előzmény: setra415HD (33673)