djuice Creative Commons License 2009.12.13 0 0 10879
Csak annyi még hozzá (majd el felejtem), hogy pénteken egy haveromnál (én ugyan csak az utolsó 1/2 órára futottam be) egy csákó laptopjáról mi is kiraktuk egy Zeck PA-ra a masinériákat (B4/1, B4/2, Pianoteq zongora, orchestra könyvtárak, analóg szinti modellek stb).
Nekem faporszívó jellegével a B4/1 kevésbé tetszett volna, de a hagi nüanszaiban tényleg jobb a B4/2-nél. A társaság az utóbbira voksolt. VB3 nem volt jelen. Volt viszont egy negyedik zenész aki vadonatúj de csak kölcsön Elektro 3-asával szállt ringbe. Hangban ez mosott is minden softot, használhatóságában a korábbi véleményemen nem sokat változtatott, talán a billentyűi hosszabb idő után megszokhatók, viszont árban nem kevés pénz, viszont a zongora mintákban nem ismer pardont! Ha vas, talán egy Elektro 2, vagy egy Viscount olcsóbb megoldás lehet, persze rengeteg kompromisszummal. Laptoppal zenélni azért még nem merne senki élőben. Felvétel, videó sajnos nem készült, bár a végén megegyeztünk egy két ünnep közti újabb összeugrásra, egy VK7-el kiegészítve, de a Nordot sajnos mellőzve. :(
Az egyéb hangtárakat nem ecsetelném sokat, gigabájtok ide-oda, a régi Rolandos Super Quartett softver ma is megállja a helyét sok grandiózus mintacsomaggal ellentétben. Igaz a mondás: az egyszerűbb néha jobb.