Helló.
Ma vagyok először itt, de már nagyon rég keresek egy filmet, amiből se szereplők nevét, se a címét nem tudom felidézni. Ez gáz, de hátha valaki emlékszik rá. Azért maradt meg bennem, mert annyira furi volt. Kb. olyan 15éve láttam a filmet.
Egy flashdance tipusú csaj a főszereplő, aki hétköznapi életet él, villany-, vagy telefonszerelő, és villanyoszlopokra mászik a pusztaságban :) Egyik ilyen alkalommal egy ninját kinyírnak a közelben, és ő megtalálja a félig kinyiffant pasit. Aki valamilyen szinten megbabonázza a csajt, és mielőtt meghal a csajra bízza a kardját. A csajszi hazaviszi, berakja a szekrénybe, és onnantól kezdve a kard kísérti őt. Különös fények kíséretében kirepül a szekrényből, stb. A csaj úgy érzi, hogy megszállja valami különös erő, és képes lesz úgy verekedni mint egy igazi ninja, aki évekig tanulja a harcművészetet. Aztán kiderül, hogy neki kell befejeznie azt a küldetést, amit a ninja nem tudott a halála miatt. És a csaj elkezdi bevégezni a küldetést, profin használja a kardot, de közben sokszor nem emlékszik mit csinált, és nem tudja igazán mi történik vele. És persze van egy pasi is, aki szereti a csajt, és segíteni akar, ki akarja deríteni hogy mi történt vele.
Nagy segítség lenne, ha valaki emlékezne valami címre. Persze lehet, hogy még így sem találnám meg. De amíg újra nem látom egyszer, addig úgysem nyugszom. Aztán lehet, hogy többet eszembe sem jut majd:)
Előre is köszi!