***Ja ppersze, mert az valószínű, hogy tényleg reinkarnálódott, mi? :-)***
A spirituális krízisnek az elme egyensúlyát felbontó hatása pont azért jön létre, mert az addigi kétségek bizonyossággá válnak. Attól függően, hogy a hívő milyen vallásos előélettel rendelkezik, ez nagyon változó erősségű lehet. A hindu vallásfiló, a reinkarnáció tanával egy keresztény előélettel IS rendelkezőnél katasztrofális lehet, ugyanis az ellentétes *tananyag* olyan reakciót válthat ki, ami az elme teljes megbomlásához vezethet, ha egymással ellentétes dolgokat KELL feldolgozzon. Ezért is nem javasolt keverni a vallásokat, a legtöbb vallási háború oka erre vezethető vissza. Az ilyen elme bomlás nem fog tudni rendesen visszarendeződni, fanatizmus alakul ki, ha a személyiség jegyeiben a tudatlanság és a szenvedély az alaphordozó, meghatározó.
***Ez azonban még nem ok arra, hogy egy légbőlkapott meseszerű feltevést fogadjunk el igaznak.***
Nyilván nem, de vedd figyelembe a lehetőségeket. A spirituális krízisben lévő nem pszichiáter, nem azzal foglalkozik, hogy más hogyan oldja meg a problémáját, hiszen a sajátjával van el, a pszichológus meg igen kis eséllyel kerül spirituális krízisbe, hogy tanulmányozhassa magát. Marad az, hogy a kettőt próbáljuk összehangolni.
****Csúsztatás. Az alátámasztás érve nem az eredeti, két személy közti karmikus kapcsolat létezésére irányul, hanem csak a reinkarnáció egyszemélyes emlékére.****
A szinkronicitás szerintem itt a jelenlegi és az előző élet közötti kauzális kapcsolatokra utal. Ezt majd még megnézem.
***Na erről ennyit. Nem meggyőző ez az iromány, ennél mélyrehatóbban nem látom indokoltnak foglalkozni vele.***
Én ezt is köszi, hogy időben áldoztál rám.:) Mint mondtam örök hála. Csak összemorogtál valami értékeset látod.:) Cupp.