Tiszteletem a hajós társaságnak!
Múlt éjjel végigolvastam az eddigi hozzászólásokat, konstatáltam, hogy ketten vagy hárman is szerettek volna információt kapni a Pullmantur spanyol hajótársaság útjairól.
Magam is ezért kerestem fel a fórumot, de mindeddig sajnos nem érkezett semmi információ a Pullamntur-ral kapcsolatosan.
2010-ben szeretnék családommal részt venni egy Pullmantur-os karibi hajóúton, a következő útvonalon (7éj):
Santo Domingo - Santa Lucia - Martinique - Guadaloupe - Saint Martin - Tortola - Santo Domingo.
Előtte egy kis Mardid, utána pár nap Santo Domingo...
még nem voltam tengeri (több napos) hajóúton, így a fórum végigolvasásával sok hasznos információhoz jutottam, melyeket ezúton is köszönök a szerzőknek!
Sajnos azonban a Pullmatur-ral kapcsolatosan még senki nem írt, utóbbi pótlásáért igazán hálás lennék.
Nem gondolom, hogy senki ne lett volna még a fent említett társasággal karibi hajóúton, mivel véleményem szerint az ő útjaik a legjobb ár/érték arányúak hazánkban, mivel az út ára tartalmazza az interkontinentális (esetünkben Madrid - Santo Domingo) retúr repülőjegyet (melyet a társaság saját B-747-es gépeivel bonyolít).
Esetleg jó lenne leendő útitársakkal megismerkedni, így ha valaki tervez hasonlót, kérem, ő is írjon!
Tisztelettel: NNE