hmsoft Creative Commons License 2009.12.10 0 0 33588
hanem arról is, hogy ő kárt okoz, az egzisztenciámat veszélyezteti a tevékenységével

Na igen, ilyenkor teszi fel magának az ember a kérdést: nézzük csak, meg tudom tenni, hogy csettintek, és az egzisztenciámat veszélyeztető egyén a következő pillanatban már haltáp? Ha meg tudom tenni, elértem valamit. Ha nem tudom megtenni: szar ügy.

eleve a felső körbe bekerülni lehetetlen, eleve kiválasztott emberek kerülhetnek. Ez az egész egy idő után szemet szúr mindenkinek.

Azért lássuk be, ebben mindig benne van egy nagy ember mondása is, miszerint "mindenki csak addig harcos demokrata, amíg nem került be a pixisbe". :)

Tehát amikor a 25000. meccset veszíti el a csapat, akkor már nem lehet azt mondani, hogy mákostésztát ettek a fiúk

A felbontható borítékok száma valóban korlátozott, de mindig el lehet adni egy olyan, újabb mákostésztás mondást, amiről a közvélemény úgy gondolja, hogy ez most valami egészen más. "Elolvassák és elhiszik" (copyright J. V. Dzsugasvili, a valaha élt, egyik legnagyobb marketing-szakember), és egy darabig ismét lehet meccseket veszíteni & pénzt felvenni.

hm
Előzmény: Golaz (33586)