A Baldur's Gate D&D rendszeru volt, ami egy hatar f*s, CRPG-be meg foleg nem valo. Nem hibatlan ez a rendszer sem, de konnyebb hasznalni. Nekem nincs sok bajom vele. Jo, az is hozzatartozik, hogy engem nem nagyon erdekelnek a statisztikak meg a tapolas, inkabb a karakteremet probalom kijatszani. Eloszor Dalish voltam, nem akartam hos lenni, csak tulelni az egesz katyvaszt: ennek megfeleloen sunnyogtam, ahol csak lehetett, probaltam mindenkivel joban lenni. Masodszor meg ember nemes, egy igazi arrogans tusko, amolyan "he paraszt, felre az utambol" tipus. Ez se rossz. :D
Tanacsokat is utolag olvasok. Eloszor minden segitseg nelkul jatszottam vegig... szivtam is idonkent rendesen. Masodszorra valamivel tudatosabban, de meg mindig onfejuen. Ez nem egy MMO, ahol mindenbol ki kell hozni a maximumot, itt a tortenet a lenyeg.
A falka... na ne, ezt nem irom le tobbet. A Broodmothernel meg a tobbi nagyobb hirignel sokat segit, ha Morrigan is tud gyogyitani. Ket healerrel nincs nehez csata, csak hosszu. :)