Jobban mentek előtte a buszok? Hm... akkor te nem tudom, hogy mivel utaztál, ha a késésekre gondolsz akkor azelőtt is volt?
A sofőrök olyanok amilyenek, ha az ember a seggét a földbe veri akkor sem lesz jobb, mert a sofőrök nagy része ilyen bunkó paraszt. De ha bajod van a sofőrökkel, akkor miért nem kérdezed meg a volánt, hogy milyen sofőröket adott át. Érdekes, azelőtt nem volt velük probléma?!
Egyszer az a baj, hogy van fűtés máskor, hogy nincs, akkor mi a jó. Elmondom az én tanácsom, ami nekem tökéletesen beválik. Képzeld a cipzárom lehúzom és már jobb is. :)
Azt én is elismerem, hogy a sofőröket figyelni kell mert nem jó ez a korábban elmegyek stílus, ez nekem se tetszik.
"Hogy lehet az, hogy elindulok egy járattal 34-esként, és megérkezek a Segner térre 35S-ként?"
ezt, hogy érted, menet közbe váltott át? Ha nem akkor arról se a cég tehet, hogy nem figyelik a menetrendet, ha a végállomásnál vált át akkor figyelni kell, meg esetleg a menetrendet megtanulni.
Az utastájékoztató (ami mellesleg nekem se igazán tetszik, mert a hócipőm teli van az Inter-Tan kerrel, egy nagy sz**r), de azért meg hozzájuk fordulj.
Mielőtt bárki félreértelmezné (mert van ilyen), teljesen nyugodtan és higgadtan írtam.
Kolléga elmondta a véleményét és én is...
:) ;)