berci,,
2009.12.09
|
|
0 0
1906
|
Szerencsés Zoltán előtte Hámos Károly (gonosz törpe). Volt nálunk egy guminak nevezett (siklósi hd) ritka tetű volt., de azért voltak normálisak is Arany Lajos. Én az időm nagy részét az rh adóházban töltöttem egész jó hely volt. valaki irt hógolyóról őhozzá tudnám hasonlítani a nevét már nem tudom mi csak kopasz zászlósnak hívtuk azt hiszem a tűzoltók főnöke volt. Sokszor volt konyha ügyeletes csak bekiabáltunk neki tűz van, már ki is hajtott a kajáldábol. Kb négy éve körbe jártam a fiammal az egész kócerájt, hát a hátam borzongott.Nagy a pusztulat de azért mindent megtaláltam. Én két évig egy helyen aludtam, hát nem egyszerű volt ujjra látni. Megkerestem az a helyet a keritésen ahol kijártunk ide oda de legfőképpen a börgöndpusztai kocsmába. Elég sok fényképet készítettem majd összeszedem őket és közzé adom. Fönt voltam a zászloajparancsnokságon és megnéztem azt a szent helyet ahol Ligetvári ales személyesen mérte ki a harminc nap fogdát (többet nem adhatott). Én Pesten lakom de a nagy többség környékbeli volt. Hát egyenlöre ennyi ami hirtelen eszembe jut most ti jöttök (merre laktok mikor szolgáltatok stb. Mindenkit üdvözlök és a mielőbbi viszontlátásra |
|