na megtörtént a hab a tortán. Odamentem, a 8500 Ft egy liter (fél liter betöltés) 9000 lett, de mondom, ezt a békát lenyelem. A munkafelvevő visz ki a kocsihoz, és mondja, hogy a kollegák a maradék olajat betették az autóba. Kinyitjuk a csomagtartót, nincs ott "hol a fenébe lehet". Kinyitja a jobboltalt lévő SZTK láda tartót, hogy hátha ott van, és ott volt, még kis nylontasak is volt rajta. Kiveszi, mutatja, erre elbizonytalanodik:" Jé ez tele van, ez nincs kibontva.... jaaaaa ez egy winter... ezekhez járt ajándékba egy liter long life olaj gyárilag..." (Én nem tudtam, mert soha nem nyitottam még ki azt tartót...) Utána az első ülés mellett megtaláltuk a félig megkezdett olajat is becsomagolva. Gondoltam, hogy ezt az újat odaadom neki, hogy adja vissza a pénzt, de aztán rájöttem, hogy legközelebb fogom odaadni, a maradékot meg betöltöm tavasszal. Anyagilag is ugyan ott leszek, és legalább nem hagyok magam után rossz szájízt.
(Csak azért bocssájtok meg ennek a kereskedésnek, mert én még Kanadában éltem, mikor vettem ezt a kocsit, illetve januárban települtem haza, akkor vettem át, de októben végén foglalóztam le, és nagyon kedvesek voltak, és egy minimális átutalt foglalóért tartották nekem, míg haza nem települtem, úgy, hogy nagy volt ráaz érdeklődés, mert már csak ez az egy darab volt akkor, meg még egy feket, ami ebben az akcióban volt) Tényleg kedvesek voltak, pedig egy összegben fizettem ki, amit ugye nem nagyn szeretnek.