Törölt nick Creative Commons License 2009.12.09 0 0 33522
Nem, nincsen.

Szerintem nagyon el vagy tévedve.

A pályasebesség nálunk nem feltétlenül döntő.

Meg kell nézni a Vác-Drégelypalánk vonalat, a 30-40 km-es sebesség ellenére tömeges járatok vannak arrafelé.
Oka a jó menetrend, és a rendszeres csatlakozás.

Országos szinten minden mellékvonalra általánosítod a rossz vonalvezetést? Nagy hiba! Ez sem így van... Vannak olyan vonalak, amelyekre ez igaz, de olyan fővonalak is.
Sőt... rossz pályájú fővonalak is. Akkor induljunk ki belőled: zárjuk be azokat is.
Sokfelé utaztam most, hogy jött ez az újabb "tegyük tönkre az országot így is" őrület.
Én magam is láthattam, hogy nem minden igaz, amit állítanak.

Elavult jármű... Szintén olyan probléma, amely nem csak mellékvonali probléma.
Egyébként most sok Bz átesett amolyan nagyjavításon, ahol az üléshuzat is más lett, egész pofásan néznek ki. Továbbá Esztergom-Komárom felé a a Desiro-k is beforognak.

Drága..igen. Mint manapság minden, nálunk meg különösen, az egyedi politikai koncepció miatt.
"Magyarország egy vízfej"-hangzott el már oly' sokszor. Ez igaz a Máv-ra, a Bkv-ra, stb. Utóbbi helyen most botrány botrányt követ.
A Máv-nál is lehetne bármikor ilyet indítani...

Sokszáz felmérés készült, és a média is sokat foglalkozott vele: nem a mellékvonalak okozzák a máv veszteségét.
A végeláthatatlan ingatlanügyek, adás-vételek, munkaszerződések, sikkasztások, és egyebek. És ami a legfontosabb: maga a naaaagy vízfej.

Vezetők nélkül beosztottak sincsenek, ez így van. De ha van egy jól működő élelmiszer boltocskám, 1 eladóval, és van rá 15 haszonélvező főnök (tulaj, sógor, unokatestvér, unokatestvér sógórnőjének a nagybátyja...), akkor hol lesz az nyereséges?

Örülök, ha sokat tanulsz, olvass utána még jópár dolognak, nyugodtan utazz ki Romániába is (náluk a klasszikus mellékvonali jármű pl. a Desiro.).

Ha igazán az számítana ennek a nagy tudású politikának, hogy ne legyen párhuzamosság, akkor az lett volna a legegyszerűbb, és ésszerűbb, hogy "ahol sínek vannak, ott vonat közlekedik, ahol nincs sínpálya, oda a busz való". Pont.
Előzmény: Törölt nick (33517)