mattil Creative Commons License 2009.12.08 0 0 33511
"Meg kell állítani a vasút térvesztését. Most éppen egy OFF politikai párt tűzte ki céljának ezt. Belépésem folyamatban van."

Ha a Fideszre és Fónagyra gondolsz, akkor rossz nyomon jársz! Bár igaz, hogy mostanában naponta szerepel a különböző médiumokban és ugy tünteti fel magát mint a vasút megmentője aki például visszaállítaná a katonai parancsuralmi rendet és a rangfokozatokat a vasúton, meg újra egy nagy MÁV-ot csinálna első lépésként, meg persze idézem "újraindítanám az összes beszüntetett vonalon a vasúti közlekedést". Azt azért megnézném ahogy éppen építi újjá a Túrkeve-Mezőtúr vagy a Cegléd-Vezseny vonalat, hiszen időbeliséget sosem ad meg, csak az összes megszüntetett vonal újraindításáról beszél és hát az összesben ugye ezek is benne vannak nemdebár? A fiatalok ikedvéért, meg akik újabbak a fórumon visszakerestem a 99-es terveket amikor ugye a nagy megmentők voltak az urak, de rátaláltam K.novotny 2006-os hozzászólására, amely gondolom hasonló indokból már egyszer megtette ezt és végülis inkább az ő hozzászólását ajánlanám:
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=58956865&t=9005494
Mindenkinek kötelező olvasmány!
A másik párt, ami mostanában sokat foglalkozik a vasúttal az a LMP. Engem eddig még egyáltalán nem sikerült meggyőzniuk arról, hogy nem csak egy populista hőzöngés részükről ez a nagy vasutbarátság. A vasutasokat megnyerni egy választásra marha fontos dolog, hiszen sokan vannak, (egyszerre lépnek, és rétest kapnak estére) meg ilyenek, de aztán mutatni is kellene feléjük valamit és ez rendre elmarad.
Engem sokkal inkább aggaszt a mai Népszabi, amelyben arról van szó, hogy a közlekedési reformot leszavazták, nem lesz semmi a busz-vonat összehangolásból, a párhuzamosság-megszüntetésből és hasonlókból, de a vonalak bezárását visszacsinálni már úgymond nem lehet...

Miért mindíg csak néhány vonal bezárásáig, meg a dolgozók egy részének kirugásáig élnek nálunk a különbőző nagy ívű reformtervek?
Előzmény: Törölt nick (33502)