asanya
2009.12.08
|
|
0 0
8508
|
csak néhány játkos akiket lehetett szeretni, nem csak a pénzért jöttek mint Kása
Én is szerettem/szeretem az általad felsorolt játékosokat, csak, hogy kb. mind a pénz miatt ment el... nem Kunczra és Heinrechre gondoltam, mert szerintem túlzás őket ebbe a sorrendbe beleírni (mert ők azért is mentek el, mert keveset játszottak), tisztelem azt, aki akár, egy OB1-es meccset is játszott a Vasasban, mert bekerült ezzel egy olyan "sorba", amibe, csak tehetséges játékosok kerülnek, de azért Kuncz Tamást és Kásást azért ne hasonlítsuk már össze. Steinmetz Ádit mindenki szerette, (nekem is az egyik kedvencem) de kapott egy jó ajánlatot Kotorból és elment, megértem, (sőt) nem szabad elfelejteni, hogy ők ebből élnek, ez a munkájuk, Te is elmennél egy olyan helyre dolgozni, ahol kétszer annyit kapnál, mint most, és azt csinálhatod amit szeretsz (az ő esetükben vízilabda, legalább is remélem szeretik is csinálni :) ) Nem igazán gondolom, hogy Kásásnak abban az évben ne lett volna kérője, ki többet fizetett volna neki nálunk, de ő itthon akart végre játszani, az, hogy ez egy évig tartott és utána új csapatot kezdtünk építeni, (új szponzorral, kevesebb pénzből) amiből nem telt olimpiai bajnokokra, az nem csak az ő hibája. Nem mondanám, hogy semmit nem tett le azt asztalra, igaz, nem lőtt sok gólt, de iszonyat sok gólpasszt adott, (mert megpróbált nem magára játszani, hanem kiszolgálni). Létay is iszonyat sok gólt lőtt az UTE-ban, de itt más a szerepköre, akkor, ha lő idén 25 gólt, nem 45-öt akkor már nem tett hozzá semmit? Egy játékos, nem csak góljaival tűnhet ki! És nem csak az alapján kell rangsort felállítani! |
Előzmény: Yordi (8506)
|
|