Nem ragaszkodok görcsösen egy tévedéshez.
Nekem a 18 kHz fölötti hangok már mind ultra, valaha meg 22 kHz volt az érzékelésem határa. /Akkor még nem volt olyan divat az audiológiai vizsgálat, Édes intézte a dolgot. Ahogy megfigyeltem ma is ugyan azzal a technikával dolgoznak :o)))
Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy egy jelenségről, az elbaltázott, nem a céltudománybaj jártas szakemberek kísérletéről, és az újságírásról.
Tulajdonképp -legyen neked igazat, tiéd a +0,7 kHz!- az a "tévesen" odaírt szó is épp ezt példázza.
No, ha már szonofúzióról hoztál cikket.
A magfúzió során a meglevő atmokból újabb keletkezik, és a fölöslegessé lett neutronok távoznak.
A cikk nem tért ki arra, mi az az újabb atom(ok), amely az állítólagos fúzió közben keletkezett?
Sztem csupán a hidrogén fúziójából nyerhető energia, az összes többi nem ad, hanem fogyaszt. Azt a többleteregiát, amelyik a csillagok tüzéből szérmazik, használjuk fel akkor, amikor a rádióaktív anyagok maghasadásával nyerünk energiát atomerőműveinkben.
...
Számomra babonakörök, mert pont annyira ragaszkodnak hozzá egyesek, mint egyéb hiedelmeikhez.
Bennem is van egy adag lüköttség, de azért egy fekete macska miatt nem fordulok vissza.
:o)