Kedves Steller Zsolt, ügyvéd úr!
Ajánlom figyelmedbe a következő linket:
http://www.delfinek.hu/index.php?func=full&id=181Valamint megkérdezném, hogy tényleg lehetetlent kértem azzal, hogy a vanek a bannerján és a honlapján egyértelműen jelezze, hogy szurkolói honlap?
A tegnap felsorolt összes lapon szintén egyértelműen látható, hogy szurkolói lap. Így van ez minden városban. Mi ezzel a gond? Nem azért, mert ez a heppem, hanem például a Bajsz B., aki a videókat csinálja, szurkoló, fogalma sem volt róla, hogy nem együtt csináljuk a két lapot, és még több hasonló példát tudnék mondani, aki nincs tisztában a helyzettel, mert nem olyan bennfentes, mint te. Ráadásul más városban végképp nem tudják, csak ha ki van írva egyértelműen. Régen a delfinek volt a szurkolói honlap, ez is kavarc a fejekben. Nem a kaposvári kosár nevével van a probléma, ill. nincs is probléma, ha te nem problémáznál. A teljesen jó név, hiszen a kaposvári kosárlabdával foglakozik, mi meg csak a klubéval. A bannerjére is felírta, hogy szurkolói honlap, köszönet érte, az legalább már egyértelű. Nem hiszem, hogy olyan dolgot kértem, ami teljesíthetetlen vagy óriási kérés, vagy igen? Nem lehet jelezni, hogy szurkolói honlap egyértelműen? Vagy mi a gond? Nem értem ráadásul, hogy ez neked aztán miért gond vagy egyáltalán beszédtéma ... Tessék, legyen beszédtéma: szavazzatok, hogy rá lehet-e írni a vanek nőjének a fejére :-)), hogy szurkolói honlap? Véleményetek? Vagy lehetetlen?