Mr.Dimitrij Creative Commons License 2009.12.07 0 0 175
Szerencsére elég jó bőröm van. Ahol kipattogzik ott biztosan azért, mert jobban rányomom és a felső hámréteg alól is kivágja a szőrszálat, tehát benő.
Az arcomat (meg minden mást is) csak szappannal mosom, ettől nem lesz zsíros, fényes meg ragacsos, stb. Nekem bevált, nem száradok ki tőle és nem is zsírosodok hamar. (Szegény csajok, akik tinikoruk óta tusfürdőkkel meg minden egyéb kencével nyomják a tisztálkodást, ha kezükbe vesznek egy szappant azonnal szétreped a bőrük...)

Arra akartam kilyukadni, hogy a Philips-szel nem tudod megsérteni a bőröd, mint a Braun-nal, tehát borotválkozás után nincs mit kezelni. Ha előtte jól lemosod, hogy ne legyen rajta semmi baci meg izzadtság, akkor az már elégséges lehet.
Igazából nekem pont erre a szertartásra nincs időm, ezért is nem használok pengét, meg habot, géleket, kencéket, after shave-et, stb. Nincs annál idegesítőbb, mint amikor sietsz reggel és a nagy kapkodástól leizzadsz már a tükör előtt... A jéghideg kocsiba meg elég szar egy szál ingben, gyöngyöző háttal beülni. :-)
Előzmény: nandika87 (170)