pacsepa Creative Commons License 2009.12.06 0 0 128
Sajnos nem intézi az új biztosító, mert nem intézheti. Kikéri a kárigazolást és kész.
Neked, saját aláírásoddal ékesítetten kell lemondanod. Tényleg hülyeségnek tűnik, de ez a szabály.

Egy másik hozzászóláshoz, aki az alkuszokkal kötött biztosítást drágábbnak tartja, mint a netest:
A biztosítási alkuszoknál is megkapod a netes kedvezményt, legalábbis én megkaptam. Pont annyira jött ki, mint a netrisk díjkalkulátorral. Az előnyőm annyi volt, hogy a lemondást az alkusz intézte (az én aláírt papírommal), tehát nem kellett ügyintézni, sorba állni. A jó alkuszt meg csak ajánlani lehet, lásd lejjebb...

Végül a a csattanó:
A korábbi hozzászólásomban leírtam a kálváriámat KGFB ügyben. Azóta ismét minden rózsaszín. Kicsit intézgetni kellett (ehhez kellett az alkusz) és visszakaptam egy év után a B10-et is és a Genertel sem lát több biztosítási díjat tőlem. A kocsi biztosítását innentől a nejem nevén futtatom (üzembentartó) és ő ezért alapból A0-al indít, nem pedig M2-vel. A mostani biztosítási díjak mellett ez kevesebb, mint a tavalyi A0. Összefoglalva a 2010. évi biztosítási díjam alig több, mint a fele lett a 2009. évinek, és csak nagy biztosítótársaságokkal kötöttem biztosítást. Most még a CASCO-n izmozok egy kicsit, az alkusz abban is megpróbál valamit alakítani, de az nem vészes, elég kedvező volt eleddig is.
Előzmény: Flanell (126)