Törölt nick
2009.12.06
|
|
0 0
159
|
***Csak egyik itt topikozó egy kicsit belémgyalogolt *** Ha a storcira gondolsz, Vele ne foglalkozz. Még nem tudtam vele értelmesen beszélgetni, mert alapjáraton kötekedő természet. Ha még adod alá a lovat is, bizti, hogy megfordul egy hát rőzsével minden hsz-edben. Ha nem szeretsz évődni a marhaságain, akkor egyszerűen ne válaszolj Neki. Ignorálni kell, mert másképp elharapódzik. Tömény rosszindulat formába öntve. Azért nem semmi karmája van Neki se. Mikor Jézus az elesett szerencsétlenekről beszél, az ilyenekre gondol. Annyira csámpás, hogy magát is kigáncsolja szegény. Nyúlj a hóna alá és segítsd fel. Ha a környezetében komolyan vennék, itt sem ilyen lenne. Az érződne a hsz-én. Amúgy direkt írja amit Neked ír. Azért csinálja, mert látja, hogy foglalkoztat. Van vagy öt-hat ilyen a fórumon. Majd megszokod őket. Ha kipakolja a sz*rt, hányd vissza a nyakába. Ha nagyon önérzetes vagy, akkor meg csak lépd át.:D Az említett hsz-ek Paleokritessel meg az asztmával voltak összefüggésben. Azért nem írtam rá, mert elkezdtünk az eredeti témáról beszélgetni. Szerintem maradjunk is annál, ha nem gond. |
Előzmény: nembántoksenkit (144)
|
|