vt75 Creative Commons License 2009.12.04 0 0 119
"Mi az, hogy senkinél sem lehetséges körzetszám nélküli tárcsázás? Ha pannonról 20-as körzetszámot hívok, soha nem írom be a 0620-at, mégis működik. T-mobilnál sem írok 0630-at. Meg vezetékesnél sem, ha körzeten belülre telefonálok. Jövőre meg írhatom át a névjegyzékben a 20-as telefonszámokat. 0620-ra."

Bocsánat, pongyolán fogalmaztam, természetesen nem Mo-ra, illetve mo-i szolgáltatókra gondoltam, hanem pl akármelyik eu-sra, (munkahelyi ártalom).
Én a helyedben a 06 helyett egyből +36-t írnék a telefonkönyvbe, a hívások ettől nem lesznek drágábbak, v lassabbak, v hasonló brmságok.

"Amúgy ismerősöm pannonról váltott a közelmúltban, és szerinte a T hálózata az ő munkahelye közelében gyengébb, mint a Pannoné (pl. lassabb a mobilnet). A tágan vett T-cégcsoport rendszerében meg sajnos vannak é-koreai megoldások, igaz, hogy nem műszaki, hanem ügyfélszolgálati téren."

Az üf szolgálatos részt elegánsan átugrom, a lassabb mobilnetre meg esetleg dobhat az ismerős egy bejelentést, pontos adatokkal, hátha megnézik.

"Engem nem érintett, Pannonos vagyok. A kötelező előhívó miatt vagyok mérges, mindenkire, aki kitalálta."

Ez - 06- - sajnos egy csökevény, gondolj bele, hogy az egész eu-ban mindenki 0-val tárcsáz, v nemzetközi formátumban, csak mi bénázunk a 06-tal....ahhoz képest, hogy volt egy Puskás Tivadarunk, égő, hogy ez a formátum nem lett már rég kijavítva a nemzetközi ajánlásoknak megfelelően.
Idejön egy külföldi és magyarázni kell neki, hogy ami nála (meg mindenhol ahol átutazott), 0, az itt Mo-n 06....
Előzmény: P.URBANUS (118)