Mi az, hogy senkinél sem lehetséges körzetszám nélküli tárcsázás? Ha pannonról 20-as körzetszámot hívok, soha nem írom be a 0620-at, mégis működik. T-mobilnál sem írok 0630-at. Meg vezetékesnél sem, ha körzeten belülre telefonálok. Jövőre meg írhatom át a névjegyzékben a 20-as telefonszámokat. 0620-ra.
"A T-Mobile hálózatának színvonala nem észak-koreai, sajnos ténylegesen előfordulhat olyan eset, amikor a leggondosabb előkészítés mellett is becsúszik egy baki.
Mielőtt csípőből erre valami fikát visszaírnál, megsúgom, hogy az összes távközlési- és egyéb hálózatban rendszeresen végeznek tervezett munkákat (nem csak archiválást, mert az nem is igazán sorolható ide)."
A T-Mobile hálózata tényleg nem é-koreai, azt csak túlzásnak szánom. Amúgy ismerősöm pannonról váltott a közelmúltban, és szerinte a T hálózata az ő munkahelye közelében gyengébb, mint a Pannoné (pl. lassabb a mobilnet). A tágan vett T-cégcsoport rendszerében meg sajnos vannak é-koreai megoldások, igaz, hogy nem műszaki, hanem ügyfélszolgálati téren.
"Ezeket a munkákat úgy tervezik meg, és bonyolítják le, hogy lehetőleg ne érintse a t nagyérdeműt, ezért csak a kiugró negatív esetek maradnak meg a t publikum emlékezetben.
Amin aztán lehet jókat csámcsogni különböző fórumokon látszólag okosakat mondva."
Engem nem érintett, Pannonos vagyok. A kötelező előhívó miatt vagyok mérges, mindenkire, aki kitalálta.