szanzaveronika Creative Commons License 2009.12.04 0 0 7084
A mosógépbe rakni a zoknikat, az tényleg majdnem ugyanannyi munka, de az már nem mindegy, hogy két ember ruháit teregeted ki, hajtogatod össze, teszed szekrénybe vagy öt ember ruháit. Legalább kétszer annyi idő. És ha a pároddal ketten megtöltötök egy 12-es mosogatógépet, akkor gondolhatod, hogy öt emberre ugyanez a mosogatógép nem is elég, szóval azért ne mondd, hogy duplaannyi tányért elmosogatni nem duplaannyi idő...
Természetesen a takarítás az mindegy, mert igaz, hogy a gyerekekkel több kosz jár :), viszont a porszívó ugyanúgy bánik a kevesebbel, mint a többel, és a felmosásnak is mindegy, hogy a látványosan koszos padlót törlöm fel vagy a majdnem tisztának tűnőt. De azért elhiheted, hogy a pakolás-szerű tevékenységek többszörös időt visznek el.

De, én elhiszem, hogy valaki gyerek nélkül is boldog, jól érzi magát, hasznos ember. És nem gondolom, hogy de igen, nekik is gyerekezni kell. Én azt sem értem, hogy Firedogot miért nem lehet békén hagyni gyerekileg, és miért kell bizonygatni, hogy ő nem _lehet_ boldog és majd megszívja... Nem azt a részét nem értem, hogy az ember esetleg elmondja neki is a saját érzéseit, hanem a kioktatás részét nem értem.
Előzmény: missparker (7082)