kojonó
2009.12.01
|
|
0 0
5325
|
Sia!
Én mindig főszezonban voltam ott és az Armenistisbe be sem tudtunt nézni, mert mindig be volt csukva a bejárata. Nem tudom hogyan lehet ez? Biztos tele volt. A Rea kemping nem túl nagy. Rendezett, tiszta, sok fa virág, pálma, jukka van benne. Idős házaspár a tulaj. Nagyon vendégszeretőek. Amikor először jártam ott a családommal kávéval, tejjel, csokival kináltak volna. És ami a legjobban esett felajánlottak egy hűtőszekrényt a sátorozáshoz. Ezt már nem lehetett visszautasítani! Ezt teljesen ingyenesen, mert vettem áramot is. Az idén jeleztem hogy mikor érkezem és hogy szeretnék hűtőt. Sintén kaptam ingyen. A környéken ami 3-6 kmt jelent szuper standok vannak. Mi nagyon szeretjük a felszini búvárkodást ezért nekünk ez sokat számít. A legtöbb dolgot a vízalatt azonban a kempiggel szemben levö szigeten látod. Oda kajakkal jártunk. Itt csak kb. 500m a túlpart. Csendes üres öblöket lehet itt találni ahol csak mi voltunk. A kempingben van egy üzlet, ahol a fontos dolgokat meg lehet vásárolni. A Lidl hazafele irányban 10km Nikitiben. Azért választottuk ezt a helyet, mer sok a jó strand és itt a sziget.Nem találtam ezen a kempingen kívül más normálisat, ahol a járda ki van építve, ahol a sátrak között kis kutak lennének elhelyezve, ami nem poros kitaposott kemping, ahol a területet rendszeresen gerebjézik és a föld alatt ki van építve a növényzet locsolása szelektálhatóan. Az egyik családom már 15 éves ezért 3 felnőtt 1 gyerek hatszemélyes sátorban autóval árammal 36euró/nap fizettem. |
Előzmény: Gizusss (5324)
|
|