Törölt nick Creative Commons License 2009.11.27 0 0 211
Én papírtokosat vettem. Nagyon jól sikerült a remaster. Az eredeti (BMG -s) kiadás nagyon halk volt...ez viszont pöpecül ki van vezérelve...részletgazdag...mondhatni felfedeztem újabb nyalánkságokat a lemezen. Nem a legjobb lemezük, de sokat maszatoltak rajta. Azt a 10 perces BAD NEWS mixet lehagyhatták volna igazán és helyette is valami out-take dolgot pakolhattak volna fel.
Remélem a többi albumukat is kiadják majd ilyen remasterelt 2Cd -s változatban...mert az ARCHIVE sorozat többi darabjára várhatnánk nem keveset és nem 1-2 CD -t töltene meg a rarities + B -side kollekció. Mint ahogy a SPICE CRACKERS -re is rárakták a két B-oldalas számot (a 'Wet electronics' az ARCHIVE -on is szerepelt)...a további remasterekre is (ha lesznek) rárakhatnák a B-oldalakat, ritka remixeket, out-take cuccokat. Azon csodálkoztam, hogy a 'The story of the falling fighters' -nek mindig az extended mixét pakolták fel. Nem túl gyakori az a 3" CD single amin van (na jó...még a 7" -en is szerepel).
Jó volna a korai (85 -ös) demókat kiadni jó minőségben. Nekem van kb egy tucat, de némelyik elég szarul szól.
Előzmény: Doctor Suburbia (210)