Törölt nick Creative Commons License 2009.11.27 0 0 969
Nem mondok, mert az titkos.:)

Nem viccelek, tényleg.

De azért valamit csak szeretnék. Olvasd el a Bibliában az összes csodatételt, és tedd fel magadnak a kérdést, hogy aki meggyógyult mit érzett és mit gondolt, valamint milyen tudati világ nyílt meg előtte. Majd ha érzed az örökkévalóság érzetét a zsigereidben, mert OTT VAN Isten, felemel és beemel abba a világba, ahol CSAK a szeretet van, na akkor majd lesz bizonyossságod. Senki nem kapott bizonyosságot még úgy, hogy nem tett érte. Valamint mindenki mást kap. Nézd meg Buddha megvilágosodását. Neki nincs Isten. Még Ő sem kapott akkorát. Mások mégis.

***Isten, ha van, nem kényszerképzeti az emberiséget holmi vallásidealista hókuláréval, amit több százezer éven át agymosottan az utcsó idők jelei és egyéb nyomolataiból kikövetkeztethetőnek sugalmazza némely ihletett elme!***

Hát az ihletés az tényleg gáz, de kíváncsi vagyok, Te miket mondanál olyan állapotban.:) A legtöbben csak lerogynak és dadognak. Nem képesek szóban kifejezni magukat. Nem is úgy kommunikálnak Istennel, mert képtelenek rá. A tudatosság magasabb fokán is csak nehezen állnak meg Előtte. Egyszerűen nem tudnak az alázattól és a bűnbánatuktól rendesen beszélgetni Vele. Pedig itt kell *feloldódjanak*, mert ilyen feszélyezett lelkülettel az Isten se érzi jól magát.

Amúgy tudod mekkora energiát generál egy ilyen találkozás? Érezni a lelki világban is.

***Mond mi ez a hit mizéria?***

A világ hajtórugója. Nézd meg mennyi könyvet gyártottunk már össze. Minek? Eszel, alszol, védekezel, meg szerelmeskedsz és nem jó az Neked? Nem. Nézd meg, kutatás folyik ezerrel. Mit kerestek? Aranyat? Okokat. Mire? Na kérdezgessél tovább.....

Ott lesz a hit is, meg Isten is.

***Miért is kell hinni egy szentté avatott könyv által délibábolatolt illúzióban, mint istenekben?***

A materialisták mindent fordítva akarnak csinálni. Nem hit van először, hanem bizonyosság.

Mikor mondod hogy apa vagy? A terhesség előtt, közben, vagy mikor megszületett az a gyerek? Mit szólnál az olyan emberhez, aki rohangál az utcán és boldog, apa vagyok, apa vagyok!!! De gyerek még légyottnyi gondolatban se. Szóval mindig csinálni kell először valamit, hogy legyen belőle valami és akkor lesz valami. Szabad akarat, melyiket nevezed hitnek, az elsőt, a középsőt, vagy az utolsót.:)
Előzmény: Paleokrites (962)