nembántoksenkit Creative Commons License 2009.11.26 0 0 790
Tévesen olvastál valamit !!! Én az Üllői úti Klinikák egyik főorvosának állítását idéztem, nem a magam álláspontját. Én igenis hiszek a hivatásomban, úgyhogy nem kell szégyenkeznem. Én sehol nem írtam, hogy nem hiszek abban, amit csinálok - ha mégis, add meg légy szíves a hozzászólás számát ! mert akkor ezt nekem kell "tisztába tennem" !!!

Az eddigi hozzászólásaid arra utaltak, hogy materialista meggyőződésű vagy. Hiszen minden vallási elképzelést elutasítottál - nem véletlenül gondoltam így. Nem szégyen "elárulni", ha nem így áll a helyzet.

Az eddigi vitamenet arra utalt, hogy két tábor van,: materialista és hívő. A hívők által leírtak sok esetben minősíthetetlenül le lettek dorongolva. lehet, hogy fordítva is történt- de azt nem tőlem olvashattad ! Azt az illetőn kell számonkérni alkalomadtán, bár én szeretnék végre közös pacifista beszélgetést, mutogatások nélkül.

Vagy mindenki hívő, aki itt topikol ? Nem az identitás miatt voltak a személyeskedések és sértő megjegyzések ??? Akkor miért szégyenletes, ha materialista véleményt kérek ? ....nem értem. Ezzel a világon senkit nem sértettem.

De rendben van - ezentúl nem "osztom meg magamban" a társaságot - ezt megígérhetem.

Viszont most sem a kért 555-ös hozzászólásra adott választ kaptam. Miért ? nehéz egy ilyen kérésnek eleget tenni ???
Előzmény: Törölt nick (786)