frej Creative Commons License 2009.11.26 0 0 3280
Sziasztok!

A mai nap (11.26) reggel vettem észre, hogy a Vésőház teremgarázsában egyetlen bicikli sincsen. Nem tudom, hogy esetleg többen a takarítás miatt vitték-e el őket onnan, és így megúszták, de az biztos, hogy ELLOPTAK többet is.
Két db-ot biztosan, ugyanis azok a mieink voltak és én tuti nem pakoltam el őket sehova.
Semmiféle nyom nem maradt, nem hagyták ott a levágott zárakat, csak egyszerűen eltűntek.
Mivel tudom, hogy elég sok kerékpárt tároltak a lakól a garázsban, és most egyetlen darab sincs ott, ezért feltételezem, hogy másokét is elvihették.
Telefonon beszéltem a gondnokkal, aki megígérte, hogy visszanézik a kamerák felvételeit, hétha látszik valami érdemi, majd ennek ismeretében döntünk a továbbiakról (feljelentés a rendőrségen).
Ha valakit most szintén ért kár, kérem, hogy jelezze a közös képviselőnél.
Ha esetleg titeket érintett, de de van ismerősötök / szomszédotok, akiknek van (volt) biciklije lent, kérem, hogy szóljatok nekik, hogy ellophatták.

Más:

A C lépcsőház garázslejárója előtti bordó festékfúvásnak sajnos 2 napikg is szemtanúja voltam, múlt hét csütörtökön és pénteken egy zöld Nissan Primera-s (?) vagy régi Opel Vectra-s szaki fújt valami farostból ácsolt izét (lehet, hogy hangszóródobozt). Sajnos akkor hülye voltam, hogy nem kérdeztem meg, hogy ezt mégis hogyan képzeli, illetve nem figyelmeztettem, hogy takaírtsa össze, de igazából meg sem fordult a fejemben, hogy ilyen mocskot hagy maga után.

Lehetséges, hogy egy mostanság beköltözött, vagy lakást felújító lakó lehet a felelős.

Bosszantó.

Üdv:

Bagyura András