Voyage_1 Creative Commons License 2009.11.24 0 0 173

Kedves Fórumtársak,

először is szeretném megköszönni nektek a sok hasznos információt, amit lentebb a fórumon megosztotok. Nekem már az első fénykép óta tetszik a Yeti. Véletlen folytán pont ott tudtam lenni a magyarországi bemutatón is, amikor a kereskedőknek először bemutatták a kocsit. Az tény, hogy nem egy klasszikus családi autó, olcsónak sem mondható, de szerintem jól néz ki. Egy igazi individualista! Ezért is választottam új cégautónak. 1,8 TSI, experience kivitel, fehér külső szín, extrák: pótkerék, guminyomás ellenőrző és vonóhorog, így éppen csak 7 mio felett 45ezer forinttal. Nem akartam a főnökömnél kiütni a biztosítékot ezért nem tornáztam feljebb. De szerintem így is bőségesen felszerelt a kocsi.  Csak lenne már itt. J Más fórumokon most megkapnám, hogy ennyiért használtan miket lehetne venni…+olvasom a cikkeket és a hozzászólásokat, ahol kap a Yeti hideget-meleget, de szerintem jól néz ki és a konkurens SUV-k sem tudnak többet.  Éppen nézem, hogy a Tiguan egy bő millióval még több lenne acélfelnikkel, 1,4-es motorral. Szóval szerintem jó autó a Yeti, remélem évek múlva is így nyilatkozom majd róla.