Bálint306XSi Creative Commons License 2009.11.23 0 0 118
Szia!

Nekem valami gyári VW szoftveres okosságra tették rá, azon néztük. Plusz érdemes ránézni a tűzfalon van 2db nyomásszabályzó szelep azt hiszem. Azokkal lehet gond esetleg. Nekem még a geo-t kézzel is vezérelte a srác, valami pumpával feltolta az előírt nyomást és ráengedte, hogy kizárjuk ki a hibás. Remélem nem írtam baromságokat. :) Próbáltam lesni, mert nagyon gyorsan járt a keze! :)))

A turbó tisztítása nem lehet nagy kunszt, de ha leszedtétek már akkor érdemes lenne megcsinálni rajta az alap javítást is, hogy hosszabb életű legyen.
www.ferrykerturbo.hu-t, ha felhívod tudnak telefonban is biztos segíteni, hogy hogyan érj haza a kocsival. Nagyon segítőkészek, az egész működést is elmesélik telefonban. A honlapon megtalálod a számukat.

Szerintem neked is egybe csonkos, bár ez nem biztos. Pár anya tartja, amit kicsit szívás letekerni, mert a meleg és a pára rágyógyítja őket. Alá kéne nézni.

Jó ötlet volt a gomba, egyel kevesebb hibalehetőség. ;)

Légtömegmérő szerintem csak a benzineseknél volt gond, de nem kizárt. Azt könnyű takarítani, ott van a légszűrőtől 10cm-re könnyen hozzáférhető.

Előzmény: RoyPaci (106)