Mumu
2009.11.21
|
|
0 0
2722
|
nem akarom azonban hogy valami is megvalaszolatlanul maradjon.. Szoval te raravasznnak tartod ha olyan emberekkel erintkezel akik nem tartoztnak a listamba? en undorodiok listam peldanyaitol nem ravaszsag csak ellemi undor..mert oket nem lehet meggyozni,ok mar igy lettek gyuloletre,uldozesu maniara es pofeszkodo kivagyok en-re programalva,valami vezertol ,fonoktol..rajuk ugy lehetet parancsokat irni mint a tiszta feher papirra s akapott vér-rög-valoság-ot álandoan magukkal hordják,ha lehet ki teritik a gyepüre..
Hogy is van ez a marxista fasizmussal? Mert az igaz hogy a marxiznmus hazmesterei es satobbijei ugyan olyan korokozokat hordanak magukban mint a fenti listam nagyszamu peldanyai,de azert az osztalyellenteteket figyelemebe tartok nem biztos hogy fasistak is..itt valami kimaradt a brosuraban.
igy mint lozung nem is olyan rosz..hasonlo osszebarkacsolt szoveget mar olvastam,hallottam: ide kerul a kosmopolita szabadkomuves banda,a galiciai jovevenyek,a sotetbe bujkalo imperialista, Ezt hangoztatva vidaman lhet elfigyasztani az ingyen italt.. |
Előzmény: Kobzar (2717)
|
|