Nyugalom.
Nálunk mindkét tantónéni az első szülőin önként kiadta a számát, kérni sem kellett.
Nálunk teljesen más rendszer van, ez nyilvánvaló, mint az ide ma este (délután) íróknak, nem a titkárságra jelentünk, nem mélezünk, és a telefont se használjuk szórakozásból, hát, ilyen furák vagyunk mi itt vidéken.
Igen visszás nekem, hogy egy tanárnak kellemetlen egy szülővel beszélni. Mondhatni, munkatársak vagyunk, közös projektünk a gyerek. És miért ne hívhatnám 8-16 óra között a munkatársam? Most komolyan azt gondoljátok, hogy ha nagyon unatkozom, elkezdem a tanerőket hívogatni?
És miért is kéne nekem ezért magyarázkodnom, hiszen örülök, hogy itt nálunk éppen olyan rendszer van, amit én ildomosnak tartok, szóval igazán nem kell senkinek védenie a saját portáját. Én szeretem, hogy itt így működnek a dolgok, hurrá, hogy itt élünk.
Lehet azzal érvelni, hogy majd nagyot koppanok, ha felsős, gimis lesz a gyerekem, de nem vagyok idióta, tudom, hogy addigra a gyereknek úgyis saját telefonja lesz, és majd őt hívogatom :P