dzsaniii Creative Commons License 2009.11.21 0 0 1695
Sajnos ez sem nyert. Próbáltam én is keresgélni mielőtt ide jöttem, a Poltergeist sorozat is előkerült, de nem az. :/

Adalék infó: ez nem amolyan régiesebb film amiben visszafogottak a dolgok. Hogy is mondjam, hogy ne tűnjön primitívnek... A régi filmek jók, vannak közte brutálisak, de úgy általában mai szemmel már nem azt a hatást váltják ki, mint amit annak idején. Ezt az ilyen ijesztős, horroros filmekre értem. Ez a film tipikusan olyan volt, hogy bár nem fiatal (nem is igazán régi), de a mai világban is lemosná az összes hasonló friss filmet. Nincs benne vér, nincs benne hulla, nem egy igazán látványos alkotás, de azért a repülő tárgyak és stb elég jól meg volt oldva, nem keltett ilyen "fejletlen" hatást, az egész film a pszichológiára megy rá. De olyan szinten, hogy egy mai fiatal aki szereti az ilyen ijesztős filmeket is megborzongna tőle. Remélem nem csalnak az emlékeim, a filmre tisztán emlékszek, úgy gondolom, hogy az akkor kiváltott, most már csak emlékként levő hatás sem annyira fals. Nem lepődnék meg, ha ez anno egy betiltott film lett volna.
Előzmény: Mr.Grey (1694)