Kedves Sorstársak,
Csak nemrég találtam rá a forumra, de a hozzászólásokat végigolvasva rájöttem, hogy sokakkal járok egy cipőben.
Én szintén a fontana lakás ügyében vagyok érintett és abban a kegyben van/volt részem, hogy már túl vagyok a lakás műszaki átadás/átvételén. Az átadás esetünkben is érdekes volt, hiszen a csapokat, a wc-t, mosdókagylót, tükröt nem tudtuk megnézni/kipróbálni, mivel azok valahogy kimaradtak a nagy készrejelentés közepette. Volt velünk az építőiparban jártas szakember, aki jócskán fedezett fel olyan hibákat, melyeket én nem biztos, hogy megláttam volna. Az átadáson jelenlévő
meghatalmazott végig segítőkész volt, minden (fellelt) hiányosság/hiba feljegyzésre került. Az aláírt lapok között (melyen a hibákat összegeztük) valóban volt egy beszúrt rész, melyben elfogadja az aláíró a lakás készrejelentését. El nem fogadásra vonatkozó részt/opciót egyáltalán nem találtam rajta!
A közös kapcsolattartónktól tudom, hogy a hiányosságokat/hibákat (több mint egy hónap alatt) azóta sem sikerült nekik pótolni, javítani. De ez most a generálváltást követően biztosan gyorsabban megy majd...
Szintén a kapcsolattartatótól származik az infó, hogy a múlt hétig kb 60 lakást adták már át műszakilag.