Ágicácska Creative Commons License 2009.11.19 0 0 49825
Nem kopizolta még senki?

Napló lapozása: |<< << < [1330/1330] > >> >>|
Szakács Béla

2009. 11. 19. csütörtök, 08:17:00 óra
Kedves Naplóm!

Nagy a szomorúság mert Csilluka és Jolán kedvenc rádiója illetve a Boros és Bochkor urak rádiója megszűnt. Most meg ugye nem tudják hallgatni és elkeseredésükben jönnek-mennek a folyasón és dühöngenek. Én vásároltam tegnap egy tudomány szci-fi könyvet és most emiatt kerültem problémába. Merthogy Endre rámkiabált, hogy miért olvasok én Hubbard irótól könyvet. Utánna aztán Frici mesélte el, aki elég sok egyetemről halmozott magába tudást, hogy ez a Hubbard a cientológia kitalálója, ami egy egyház. Azt hirdeti a cientologógia, hogy 75 milliárd évvel ezelőtt egy bizonyos Szenu egy csomó milliárd űrlényt hozott a földre és amikor ideértek akkor jól megsemisitették őket. A lelkük az emberekbe költöztek. vagyis bennünk is halott űrlény lelke mászkál és csak a cientológia képes arra, hogy kiűzze belőlünk. Én ezt nem tudtam mert konkrétan más vallásba tartozom, ahol nekünk mást tanitottak, bár ez is érdekes. Igaz kissé szci-fi szerű. Ettől függetlenül én tiszteletben tartom mindenkinek a vallási elképzelését korra, nemre való tekintet nélkül. Nem is értem Endre miért lett ideges. Valószinüleg neki is hiányzik a reggeli ébresztős műsor.