Törölt nick Creative Commons License 2009.11.18 0 0 6962
tán 1-2 éve volt egy eset, hogy a férfi vetélést előidéző szert kevert a nem kívánt gyereket becsúsztatni óhajtó barátnő táplálékába

Micsoda?! Magzatelhajtás minősített esete, egytől öt évig terjedő szabadságvesztés, és meg is érdemelné, a jó nénikéjét.

Egyetértek azzal, hogy az alattomban történő teherbeesés tisztességtelen*, de egyrészt kettőn áll a vásár, másrészt a vetélést előidéző per egy fikarcnyit sem jobb annál, mintha a két szép kezével verné ki a nőből a gyereket. És ezáltal ugyanakkora féreg lesz, mint a "hoppá, elfelejtettem bevenni a gyógyszert, gyerekünk lesz, ugye, most már nem válsz el tőlem?" jellegű nőcskék.

* Mármint nem ítélem el azokat, akik mindenáron gyerekre vágynak, és ehhez a módszerhez folyamodnak. A mesterséges megtermékenyítés sokkal macerásabb. De ha a férfit szántszándékkal átverik, azaz semmi baleset, semmi véletlen, akkor legyen bennük annyi gerinc, hogy utána nem járnak a nyakára, nem követelik a tartásdíjat, estébé. Ha pedig elfogy a pénzük, az apa legyen az utolsó, akit ezért zaklatnak.

Egyes férfiak pedig bármilyen ürügyet jónak találnak arra, hogy megvessék a nőket, a nem kívánt gyerek rájuk kényszerítése csak az egyik a kedvenc érveik közül.

Egyébként üdv mindenkinek. :-) Másfél éve belenéztem a topikba, aztán itt ragadtam, végigolvastam, és azóta is nyomon követem az eseményeket. Én szeretnék majdegyszervalamikor gyereket, de megértem azokat, akikből teljesen hiányzik ez a vágy. Jelenleg bennem sem dúl túlságosan.
Előzmény: Firedog (6957)