constantino_lobasso Creative Commons License 2009.11.17 0 0 10749
Khm. Ott voltam a koncerten, hirtelen felindulásból. Majd ugyanabból távoztam, valahol félúton. Az énekesek nagyon jók voltak. A hangszeresektől nem ültem le, de azért hoztak egy szintet. Viszont a hangzás... nem tudom, lehetett volna-e ennél rosszabbul hangosítani. A dobot ebben a helyiségben be kellett volna zárni és a hangszórókból adagolni. Mindent kinyírt. A hangszereket néha direktben hallani véltem a saját erősítőikből, de néhány kegyelmi pillanattól eltekintve a keverőn átmenő jelben nem nagyon jelentek meg érzékelhető szinten.

A színpad két oldalán két nagy toronyból üvölt az ének 5 egységgel, a színpadon elszórt kombókból néha 2 egységgel hallani a hangszereket, a dob meg kb. 8 egységgel szanaszét rombol mindent. Ennél már csak az emeleten érzékelhető hangzás volt rosszabb (ott ültem először): a dobnak csak a legbántóbb éles hangjai jöttek fel, volt fenn külön hangszóró, amiből üvöltött az ének, a hangszerekből meg kereken nullát lehetett érzékelni odafenn.

Irigykedtem tehtube-ra, akinek a színpad szélén állva valószínűleg kicsit jobb keverék jutott a hangokból, de számomra hátulról élvezhetetlen volt a dolog, bármekkora gospelrajongó és gyakorló gospelénekes vagyok. Remélem, a mai Kirk Franklin kicsit javít a helyzeten...
Előzmény: djuice (10747)