Nyilván szubjektív hogy mi értelmetlen ebben a játékban.
De azt nem igazán lehet vitatni, hogy ez egy karakterfejlesztő játék. A max szint eléréséig a feladat meg a játék témája adott. Onnantól kezdve fejlődés a gear fejlesztésével érhető el, esetleg a személyes hozzáértés szintjének növelésével (hagyományos szóval gyakorlás :D). Fejlődés az, amikor több DPS/HPS/whaterver hozható ki a karakterből.
Úgy gondolom, hogy a group pve és pvp is megadja a lehetőséget a gear és a hozzáértési szint növelésére is.
De az acsik csinálgatása nem. Esetleg némelyikért kapsz egy titlet vagy mountot, amik alapvetően haszontalanok. Az acsik nagyrésze tökéletesen értelmetlen időelbaszás, mint pl az explorer, ami annyiból áll, hogy látogasd meg minden zóna minden alzónáját (amiket még eddig nem). Vagy a seasonal eventek. Egyik se ragadott még meg, mivel nem volt céljuk. Napokig el lehet ezekkel molyolni, de semmi értelme és se te se a karaktered nem fejlődik tőle. Tehát értelmetlen. Csomó ilyen értelmetlen dolog van a játékban, mert sokaknak tetszik, vagy mittudomén. No nekem ezek nem jönnek be mert én a fejlesztgetős játékot szeretem játszani, nem az időrablósat.