Hello mindenkinek!
Én a Providentnél dolgoztam vezetőként!
Nem csak a hitelekkel terhelt ügyfelek csapdája a Provi, hanem a dolgozók vezetők is fogságba kerülnek. Miért is......?
Akik itt vezető beosztásban dolgoznak azok kapnak cégautót, telefont és egy átlagos jövedelmet. Jellemzően olyan személyeket vesznek fel akiknek egy ilyen állás álmaik netovábbja. Tehát alulképzett (szakács, autószerelő stb.), de azért jó megjelenésű talpraesett személyeket. Amikor elkezd dolgozni akkor pedig nagyon leterhelik és folyamatosan tudatják velük, hogy vagy itt dolgoznak keményen, elmehetnek munkanélkülire. A dolgozók eladják autóikat, mert itt van cégautó magánhasználatra a céges telefon is magánhasználatú elég jó kerettel. Elkezdenek lakást vásárolni és egyéb hiteleket felvenni, mivel bejelentett szép jövedelmük van és ezzel eladósítják magukat. A cég pedig nagyon magas célkitűzéseket ad, keményen leterheli a dolgozókat napi 10-12óra munkával (sokszor hétvégén is) folyamatos telefonos stresszeléssel(szintén hétvégén is) ami nem is ad lehetőséget arra, hogy valami mással is foglalkozzanak. Következmények: -családok mennek rá
-a dolgozót bebetonozzák, mivel nincs már saját autó sem, fullon vannak egyéb hitelekkel stb.
Aki ezt át látja érti miről beszélek.
Tehát beforgatja őket abba a bizonyos mókuskerékbe!!!!!!!!!
Következménye képpen hiába utálnak már itt dolgozni, a muszály nagy úr!!!!!!!
Én azon személyek közé tartozom aki ezt átlátta és hurokkal ugyan a nyakamon, de keresgéltem más lehetőséget. Tavaly aztán találkoztam az egyik volt beosztottammal aki képviselő volt, de felmondott nálunk(szerencsés). Megkérdeztem tőle mi a franccal foglalkozik, hogy ilyen szép autója van. Neki elmondtam, hogy keresgélek és erre Ő elkezdett nekem beszélni egy dologról ami miatt otthagyta a Provit és ma nagyon komoly pénzt keres vele. A nagyon komolyat úgy kell érteni, hogy az én vezetői beosztásom jövedelmének többszörösét és szabad ember.
Elmondta, én pedig azoonal igent mondtam neki. kb.5 hónapot foglalkoztam a dologgal heti 4-5 órában és felmondtam én magam is. Így tudtam megszabadulni a mókuskeréktől! Ma már küldetésemnek érzem, hogy segítsek az íly módon járt Provis és egyéb adósság vmint munkahely fogságba került embereknek.
Azóta már néhány volt munkatársamnak 1 főnökömnek és számtalan ügyfelemnek sikerült ezt megtennie általam.
Hát ennyi az én rövid történetem a Proviról!
Üdv mindenkinek!