okumoto Creative Commons License 2009.11.16 0 0 10739
Köszi a jó visszajelzéseket! :) Nagy öröm ezt Tőletek 'hallani'! :)
Jerry, a dobos és én akartunk összehozni egy ilyen virtuálbendet'. Miután YouTube-ról összeválogattuk a tagokat, Roland (ének, zongora) a 4shared.com-on (fájlmegosztó hely...) létrehozott egy ingyenes 5GB-os tárhelyet, amin keresztül feltöltöttük/elküldtük egymásnak a hangszeres sávokat, később a videókat. Mindenki kapott egy névreszóló audió/videó mappát. A Kansas Two For The Show c. koncertlemezén található Journey from... számot dolgoztuk fel a stúdió verzió helyett. Ezt a számot a cédéről mindenki berakta a zenefelvevő programjába 'mankónak', amihez a felvételeket ki-ki rögzítette a saját PC-jén. Először midifájlt akartunk használni, hogy még precízebb, pontosabb legyen a végeredmény, aztán megvitattuk és maradt a wav/mp3 mankónak... Amikor készen voltam az orgona/szinti sávokkal Monkey's audióval/Wavpack-kal tömörítve (hogy ne romoljon el a minősége) feltöltöttem a két fájlt a 4shared-es mappámba. Miután ezt mindenki megtette, Roland (ének) letöltötte a fájlokat és 'összerakta' a sávokat, megcsinálta a keverést, stb. 3-4 verzió született, mire mindenki rábólintott, hogy OK. Aztán fel-playback-eltük a zenéhez a videókat. :) A fent említett módon upload, Roland összerakta, véleményezés...és végeredmény. Mindez majd' 3  hónapig tartott, mert az elején sokat szöszmötöltünk a mankósávval, meg a fájlcserélés, koordinálás (ami Roland-nál maradt végülis) mikéntjével. A következő szám, úgy 6 hét alatt elkészülhet. Talán már Karácsonyra, ha mindenki ON lesz. :)