Mr Spock Creative Commons License 2009.11.15 0 0 44693
Rosszul tudod, kutatashoz nincs betiltva.

Tudom, tudom, Schedule I, elmeletileg hasznalhato kutatashoz. Csak mutass nekem egy intezmenyt, egyetemet, akarkit, aki hajlando penzt adni LSD kutatasra. Meg aztan az alap-problema: a double-blind study lehetetlen, tehat akarmilyen pozitiv eredmeny ennek hianyaban azonnal kontrazva lenne.

Nem kell szemelyesen megtapasztalnom az LSD hatasat, ahhoz, hogy tudjak rola.

Igy igaz. Jo statisztikak meggyozoek lennenek. Na de az sincs. Kizarolag a negativ eredmenyek tunnek fel, gondolom logikus es ertheto okokbol. Hanyan fognak szerinted valaszolni mai vilagban, akar egy kerdoiven hogy: "vett-e be valaha LSD-t es tapasztalt pozitiv hatast?" igennel. En nyiltan elismerem, igy, orszagon keresztul, fedonev alatt, na de még en is nemmel valaszolnek egy hivatalos akarmin.

Neked a "lokesterapia" segitett de nem gyozom ismetelni, ez te vagy, ez a te torteneted es legyel nagyon halas.

Halas is vagyok. Csakhogy az keltette fel az erdeklodesemet, es utana még egy evig "kiseltezgettem" LSD-vel. A 60-as evekben az 500-1000 mikrogrammos dozis volt a tipikus. Es annak a rendszeres szedese. Nekem amit te "lokesterapianak" nevezel, egy kb 25 mikrogrammos dozis volt beadva.
Előzmény: Törölt nick (44687)