Szamarazoli Creative Commons License 2009.11.13 0 0 64
Sziasztok megint

Megnéztem a lengyel oldalt, amit Szega mondott ( utólag is kössz mégegyszer)
Hát apám......egy tucat törölköző kellett, úgy csorgott a nyálam....amit csak eltudtok képzelni...24-es Volga, Nagypolák, kispolák, waresz( egy másik fehér lépcsőshátú), Kedvencem a Skoda 120-as, Trabi, Lada 1200-es..egyszóval minden....
Remélem legalább a töredékét árulni fogják ezeknek nálunk is....
Nagy koponya lehetett aki ezt kitalálta, hogy olcsón meglehessen ezeket szerezni...
Ami meg a minőséget illeti, nem kell kibontani, és akkor nem törik le semmi róluk....:)
Én mindig kettőt veszek, egyet kibontok és a polcra , hogy bármikor gyönyörködhessek benne, a másikat eldugom tartaléknak kibontatlanul...igaz így nem kis pénzem fog elmenni...de addig amíg meg nem veszem amiket akarok legfeljebb leszokok egy darabig a piáról, lottóról, piáról, szexújságokról, piáról, cigiről, piáról meg ilyenekről...ja meg a piáról is....
De talán a Nagy Polski a legszebb az egész sorozatban...komolyan mint egy valódi..
Tudom lehet hogy fárasztó a dumám nektek gyűjtőknek , de nekem ezek újdonságok....szerintem mindenképp éremes rájuk áldozni, ha már sajnos az utakról úgyis letúrták és eltűntették őket a jellemtelen kurva Suzukik meg Opelek...
Értékek egy változó világban...