Az en kis partim 11-12. szintu, es tenyle 10 korul kezdett bedurvulni. A sajat karakterem pont ma kapta meg a Heavy Hitter achievementet. Egy nem kulonosebben jo ijjal sebzett 250 felett. Csak pislogtam. :)
Mi az a DSC?
Sten nekem nem valt be, megtartottam inkabb Alistairt, kokemeny tankot lehet faragni belole par skillel meg egy pajzzsal. A fegyver nem sokat szamit, arra ott vannak a tobbiek, de azert kapott neki is jart valami josag. A masik ket tag Morrigan es Leliana. Amikor bejott Wynne, vele mentem tovabb Morrigan helyett, de rajottem, hogy annyi gyogyito skill teljesen felesleges, ha irtani meg nem tud. Szoval visszaraktam Morrigant a partiba, es adtam neki ketfele gyogyitast, boven eleg. Leliana meg Leliana, tegnap ota max a zarnyitasa, kozepes ijasz, vadallat ket torrel.
A durvabb harcokat kicsit szuicid modon kezdem, de eddig bevalt: Morrigant elorekuldom, elnyomok vele egy Cone of Coldot, lehetoleg minel tobb ellenseget lefagyasztva, aztan helyet cserel Alistairrel. A ket rogue (Leliana es a sajatom) eloszor elszor 1-2 nyilat (Scattershottal kiutom a maradekot, Arrow of Slaying es egy biztosan halott), aztan torokre valtok, es szetcincalom a maradekot. Erdemes a fagyottakkal kezdeni. Ha eleg nagy pofont kapnak, osszetorhetnek, akarmennyi HP-juk is volt. Morrigan gyogyit, eleterot sziv, ha gaz van, megint fagyaszt. Ezt kicsit tavolabbrol is megteheti. Ha konnyu a csata, akkor alakot valt, es beszall a kozelharcba. A harmadik forma eddig bevalt, a negyedik meg nincs meg.
Ugy latszik, nem ugyanazt az utat valasztottuk. A Dalish (gondolom, ez a pagonyelf) mar megvolt, Redcliffben meg nem jartam. Most a Haven melletti templomban maszkalok, de inkabb nem lovok le poenokat.
Az elso benyomasom valtozott egy kicsit, de csak pozitivan. Az eleninte docogos iranyitast sikerult nagyjabol megszoknom, most mar mindent ott keresek, ahol van. :) A parbeszedek az elejen is jok voltak, de egyre jobbak, Zevrannal mindenkeppen beszelj a taborban, es hallgasd vegig a kalandjait! Leliana egyszer meg enekelt is. Egyre tobb helyszint jarok be, es eddig mindegyiknek sajat hangulata van. Tetszik. Egyre jobban. :)